KRÉTA e-Napló elérése

Az alábbi képre klikkelve a megkapott felhasználónévvel és jelszóval megnézheted jegyeidet, illetve a szüleid is betekintést nyerhetnek osztályzataidra, mulasztásaidra.


 
További tájékoztatás:


e-Ügyintézés kérelmezői felület
A Gondviselői jogosultsággal rendelkező felhasználók kérelmet (kérelmeket), jelentkezési lapot, iratokat, igazolásokat, felmentéseket és egyéb dokumentumokat nyújtanak be az intézmények felé elektronikus formában az e-Ügyintézés rendszerén keresztül. Ehhez lehetőségük van dokumentum sablonok letöltésére, megszemélyesítésére, a kitöltött dokumentumok mentésére és visszatöltésére a rendszerbe. A felhasználói felületen keresztül továbbá nyomon követhetik a folyamatban levő ügyeiket is. Az alábbi képre klikkelve az e-Ügyintézés kérelmező felületének megismerésével kapcsolatos dolgokat talál.

 


A szülő/gondviselő e-Ügyintézés oldalra való bejelentkezéséhez felhasználói névre és jelszóra van szüksége, mely nem egyezik meg az e-Napló hasonló adataival. Ezeket személyesen veheti át az iskola titkárságán egy előre leegyeztetett időpontban. (06-34-352-583)

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés