Bársonyos és Kerékteleki

Tisztelt Olvasó!
A Bársonyosi Telephely jelenleg szünetelt státuszba került. Az eddig ide járt gyerekek a székhelyintézményben tanulnak.

A Kerékteleki Telephely tanulói a megemelkedett rezsiköltségek miatt átköltöztetésre kerültek a székhelyintézménybe. A gyerekek itt végzik a tanulmányaikat!
.

A 2020. tanévtől szeretnénk, ha a telephelyek eseményeiről, életéről kapott dokumentumokat itt elhelyezhetnénk.


Bársonyos
"Boldogság óra" program

A bársonyosi iskolában már évek óta részt veszünk a Boldogságóra Programban, mely a pozitív pszichológia kutatási eredményeire támaszkodva, ad módszertani segítséget a boldogságra való képesség fejlesztéséhez. Minden hónapban más boldogságfokozó technikával foglalkozunk. Szeptember a Hála hónapja volt. Ebben a hónapban gyakoroltuk, hogy hogyan lehetünk hálásak. Milyen módon fejezhetjük ki hálánkat. Készítettünk Hála kuponokat, melyeket odaadtunk valakinek az osztályban, vagy otthon és elmondtuk az illetőnek miért vagyunk hálásak. Néhány pillanat az órákról fotókban, 2020. Szent Mihály havából..


Nagy örömünkre megkaptuk az Örökös Boldog Iskola címet. Az oklevelet ide klikkelve láthatja!

Aqua Challenge program

A bársonyosi 1-4. összevont osztály benevezett az október 1-től október 31-ig tartó Aqua Challenge országos kihívásba. A kihívás lényege, hogy egész október hónapban szomjoltásra csak vizet iszunk. Nagy öröm, hogy a szülők is partnerek ebben. Köszönet érte! Itt egy fénykép az eseményről!


Lezárult az októberi Aqua Challenge kihívás. A gyerekek többsége szüleikkel együtt nagyon jól bírták a vízivást. Pozitív tapasztalat, hogy sokkal nyugodtabbak voltak,ha valakiek kiborult a kulacsa nem ragadt tőle se könyve, se táskája. Köszönet a szülők kitartásáért! A kihívásban hetente 5 nyertest sorsoltak. Olyan szerencsések voltunk, hogy a 3. héten minket sorsoltak ki. Hálásak vagyunk a sok ajándékért. Duplán nyertünk! Egészséget és ajándékot!

 
Hulladékgyűjtés

Október 12-én az esős idő ellenére papírt gyűjtöttünk. 700 kg újságpapírt és 250 kg kartont sikerült összegyűjteni. Köszönet illeti a lelkes gyermekeket, szüleiket és azokat a lakosokat, akik segítettek a mennyiség növelésében!

 

Horváth Gáborné Erzsi tanító néni


Gyereknap!

A menü zsíros "deszka" friss újhagymával, házi bodzaszörppel volt, közben sok-sok játékkal! A lufizás mindent vitt!

 

 

 

Készítette: ARX Biztonsági Bt., 2012.

 Belépés